Turun konservatorio

Näytä valikko

16.4.2019

Muskari jatkoilmoittautuminen

Nyt on aika ilmoittautua ensi syksyn musiikkileikkikouluryhmiin!
Nykyisten muskarilaisten ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti suoraan lukuvuoden 2019-2020 muskariryhmiin 15.-30.4.2019. Tämän jälkeen ryhmiin voivat ilmoittautua uudet muskarilaiset, joten paikan varmistamiseksi kannattaa toimia ajoissa. Aikataulu on alustava, mutta pyrimme sen toteuttamiseen sellaisenaan. Ryhmien toteutuminen vaatii kuitenkin elokuun puoliväliin mennessä vähintään 6 ilmoittautunutta/ryhmä.

Ilmoittautuessanne ette tarvitse Wilma-tunnuksia, vaan ilmoittautumislomakkeille pääsette viestin lopussa olevasta linkistä.

Musiikkileikkikoulun ryhmäluettelossa ryhmät on numeroitu ja lajiteltu ikäjärjestyksessä alkaen vauvoista jatkuen 6-vuotiaiden ryhmiin. Alussa ovat siis perheryhmät (lomakkeet 01-20), joissa lapsi on aikuisen kanssa. Sen jälkeen ovat musiikkileikkikoulun leikkiryhmät (lomakkeet 21-32) 3-vuotiaista alkaen. Niissä lapsi käy ilman huoltajaa. 3-vuotiaiden huoltajat voivat valita käykö lapsi huoltajansa kanssa (perheryhmä) vai käykö hän muskarissa yksin (leikkiryhmä).

Näiden jälkeen luettelossa ovat 6-vuotiaiden laulu- ja soittomuskarit (lomakkeet 33-36) ja alimpana listalla on lomake, jolla voi ilmoittaa lapsen lopettavan muskarin tämän kevään jälkeen (lomake 37).

Entiseen tapaan perheryhmissä ryhmien ikäluokat menevät sen mukaan, minkä ikäinen lapsi on elokuussa 2019. 4-vuotiaista alkaen ryhmä valitaan lapsen syntymävuoden mukaan.

Ennen ilmoittautumista pyydämme tutustumaan huolellisesti tulevan lukuvuoden muskarilukujärjestykseen.

Voitte ilmoittaa lapsenne yhteen ryhmään. Ryhmien maksimikoot näkyvät muskarin lukujärjestyksessä ja koulutuskalenterissa, jossa jokaisen ryhmän otsikkorivin oikeassa reunassa kohta Enimmäismäärä kertoo sen, kuinka monta paikkaa ryhmässä on ja sen, kuinka moni kyseiseen ryhmään on jo ilmoittautunut. Esim. tieto 12/8 tarkoittaa sitä, että paikkoja on 12, ja ilmoittautuneita on 8.

Jos jälkimmäinen luku on pienempi kuin paikkamäärä, ryhmään voi vielä ilmoittautua. Mikäli luku on esim. 10/10, ryhmä on täynnä, eikä siihen kannata enää ilmoittautua. Tässä tapauksessa tulee valita toinen ryhmä ja ilmoittautua siihen.

Mikäli johonkin ryhmään tulee ilmoittautumisia yli ryhmän maksimikoon, ryhmän täyttymisen jälkeen ilmoittautuneet jäävät jonoon. Siinä tapauksessa emme voi luvata paikan saamista ko. ryhmästä. Huomaattehan, että jonoonkin voi ilmoittautua vain yhdessä ryhmässä.

Musiikkileikkikoulun lukukausimaksut lukuvuodelle 2019-2020 vahvistetaan toukokuussa. Muskaripaikan vahvistukset ilmoitetaan viimeistään kesäkuussa.

Muskarin alustavan lukujärjestyksen löydät tästä ja ilmoittautumislomakkeille pääset tästä.

Muskariryhmiä koskevat tarkemmat tiedustelut os. muskari@turunkonservatorio.fi.