Turun konservatorio

Näytä valikko

Laatujärjestelmä Turun konservatoriossa

Oppilaitoksemme laatujärjestelmä koostuu viidestä eri osa-alueesta. Seuraamme opetuksemme laatua jatkuvasti, otamme vastaan palautetta ja kehitämme toimintaamme pitkäjänteisesti.

Laatujärjestelmä koostuu ensisijaisesti strategiasta ja toimintakäsikirjasta, jotka määrittelevät laatutyön tavoitteet sekä vastuut ja työketjut. Mittareina käytämme kyselyjä ja tilastoja, joiden pohjalta teemme kehittämissuunnitelmia. Tukea laadunhallintaan saamme kansallisesta ohjeistuksesta sekä ajantasaisesta lainsäädännöstä. Laatutyötä Turun konservatoriossa on tehty jo vuodesta 2012 alkaen.

Anna palautetta ja tarkastele laatutyön tuloksia käytännössä

Laatujärjestelmämme kattaa ammatillisen koulutuksen ja taiteen perusopetuksen. Löydät alla olevista linkeistä tarkempaa tietoa tehdystä työstä ja toimenpiteiden tämänhetkisistä vaiheista.

Yleistä palautetta ja kehitysehdotuksia voit antaa nimettömänä Idealaari-kyselyllä. Tarvittaessa johtoryhmä tai muut hallintoelimet käsittelevät kehitysehdotukset ja mahdolliset valitukset.

Ammatillisen koulutuksen näyttöjen ja aikuisten tutkintotilaisuuksien sujumisesta voit antaa palautetta täällä.

Lisätietoa laatuasioista, kyselyistä ja näiden perusteella tehtävistä muutoksista antaa lehtori Ilari Hongisto, ilari.hongisto(ät)turunkonservatorio.fi.