Turun konservatorio

Näytä valikko

Hae ammatilliseen peruskoulutukseen

Päähakuaika Turun konservatorion ammatilliseen peruskoulutukseen on vuosittain helmi-maaliskuussa. Lisäksi jatkuvan haun kautta on mahdollista hakea lukuvuoden aikana alkaviin opintoihin.

Turun konservatorion muusikon ja musiikkiteknologin koulutuksen jatkuvan haun linkki on nyt avautunut ja on auki 30.11.2018 asti. Haemme opiskelijoita kaikkiin koulutuksiin, mutta erityisesti haemme klassiseen musiikkiin  jousisoittajia ja pop & jazz -musiikkiin instrumentalisteja. Järjestämme valintakokeita sillä aikataululla, kun opiskelijapaikkoja mahdollisesti vapautuu. Tiedotamme pääsykokeista tällä samalla sivulla ja hakeneille sähköpostitse.

Turun konservatorion päähakuaika muusikon ja musiikkiteknologin koulutukseen on vuosittain helmi-maaliskuussa, seuraavan kerran alkuvuodesta 2019. Kevään haussa valittujen muusikkojen ja musiikkiteknologien koulutus alkaa elokuussa 2019.

Huom! Jos haet sekä muusikon että musiikkiteknologin koulutukseen, tämä tarkoittaa kahta eri hakutoivetta.

Syksyn 2018 hakuohjeisiin voit tutustua tästä linkistä.

Turun konservatorion jatkuvan haun lomake on tässä linkissä: https://wilma.turunkonservatorio.fi/browsecourses?school-id=21.

 

Lisätietoja:
ma. koulutuspäällikkö Marko Autio
marko.autio(at)turunkonservatorio.fi

Lisätietoja perustutkinnon jälkeisestä musiikkituotannon ammattitutkinnosta tästä linkistä!