Turun konservatorio

Näytä valikko

Hae ammatilliseen peruskoulutukseen

Hakuaika Turun konservatorion ammatilliseen peruskoulutukseen on vuosittain helmi-maaliskuussa. Lisäksi loka-marraskuussa on haku tammikuussa alkaviin opintoihin.

Turun konservatorion hakuaika muusikon ja musiikkiteknologin koulutukseen on 20.2.-13.3.2018 (13.3. klo 15 mennessä). Muusikon ja musiikkiteknologin koulutus alkaa elokuussa 2018.

Myös ns. jatkuvassa haussa (tutkinnon jo tehneiden haussa) toimitaan vapautuvien opiskelijapaikkojen ehdoilla, siksi jatkuvan haun määräaika elokuussa alkaviin opintoihin on 13.3.2018 mennessä.

Katso uudet hakuohjeet!

 

Hakuohjeet 2018

Tässä linkissä on muusikon ja musiikkiteknologin koulutuksen hakuohje keväälle 2018, elokuussa 2018 alkavaan koulutukseen.

Lisätietoja yhteishausta saa myös osoitteesta opintopolku.fi. Huom! Jos haet sekä muusikon että musiikkiteknologin koulutukseen, tämä tarkoittaa kahta eri hakutoivetta.

Turun konservatorion oma lisätietolomake ohjeineen sekä jatkuvan haun lomake ovat tässä linkissä: https://wilma.turunkonservatorio.fi/browsecourses?school-id=21.

  • Jos haet peruskoulun tai lukion jälkeisessä yhteishaussa, täytä hakulomake opintopolku.fi (20.2. alkaen, 13.3. klo 15 mennessä) ja Turun konservatorion lisätietolomake.
  • Jos olet aiemmin tehnyt jonkin ammatillisen tai korkea-asteen tutkinnon, täytä vain tämä ”jatkuvan haun” hakulomake 20.2.-13.3.2018, niin olet mukana elokuun opiskelijapaikoille hakeutumisessa.

 

Lisätietoja:
Koulutuspäällikkö Ulrika Kauniskangas
ulrika.kauniskangas(at)turunkonservatorio.fi

Tulossa hakuun 2018 myös Musiikkituotannon ammattitutkinto. Lisätietoa myöhemmin!