Turun konservatorio

Näytä valikko

Hae ammatilliseen peruskoulutukseen

Päähakuaika Turun konservatorion ammatilliseen peruskoulutukseen on vuosittain helmi-maaliskuussa. Lisäksi jatkuvan haun kautta on haku tammikuussa alkaviin opintoihin.

Turun konservatorion päähakuaika muusikon ja musiikkiteknologin koulutukseen oli 20.2.-13.3.2018 (13.3. klo 15 mennessä). Muusikon ja musiikkiteknologin koulutus alkaa 16.8.2018. Valituille opiskelijoille on ilmoitettu 14.6.2018. Varasijat ovat voimassa 17.8.2018 asti.

Muusikon ja musiikkiteknologin jatkuvan haun linkki aukeaa uudelleen elokuussa 2018. Järjestämme valintakokeita sillä aikataululla, kun opiskelijapaikkoja mahdollisesti vapautuu.

 

Kevään 2018 hakuohjeisiin voit tutustua tästä linkistä.

Lisätietoja hakuprosessista (kevät 2018)

Lisätietoja yhteishausta saa myös osoitteesta opintopolku.fi. Huom! Jos haet sekä muusikon että musiikkiteknologin koulutukseen, tämä tarkoittaa kahta eri hakutoivetta.

Turun konservatorion oma lisätietolomake ohjeineen sekä jatkuvan haun lomake ovat tässä linkissä: https://wilma.turunkonservatorio.fi/browsecourses?school-id=21.

  • Jos haet peruskoulun tai lukion jälkeisessä yhteishaussa, täytä hakulomake opintopolku.fi (20.2. alkaen, 13.3. klo 15 mennessä) ja Turun konservatorion lisätietolomake. Pyydetyille lisätietolomakkeille on annettu lisäaikaa 15.3. asti (varsinaisen hakemuksen liite).
  • Jos olet aiemmin tehnyt jonkin ammatillisen tai korkea-asteen tutkinnon, täytä vain tämä ”jatkuvan haun” hakulomake 20.2.-13.3.2018, niin olet mukana elokuun opiskelijapaikoille hakeutumisessa.

 

Lisätietoja:
Koulutuspäällikkö Ulrika Kauniskangas, 1.8. alkaen ma. koulutuspäällikkö Marko Autio
marko.autio(at)turunkonservatorio.fi

Lisätietoja perustutkinnon jälkeisestä musiikkituotannon ammattitutkinnosta tästä linkistä!