Turun konservatorio

Näytä valikko

Ilmoittaudu musiikkileikkikouluun

Ilmoittautuminen musiikkileikkikouluun ja ryhmässä tapahtuvaan musiikin erityisopetukseen on 15.-28.5.2017.

Ilmoittautuminen Turun konservatorion syksyn 2017 musiikkileikkikoulun ryhmiin ja yksilöllistetyn musiikkikasvatuksen (musiikin erityisopetus) ryhmäopetukseen käynnistyy Wilmassa maanantaina 15.5. ja päättyy sunnuntaina 28.5.

Musiikkileikkikoulu

Turun konservatorion musiikkileikkikouluun voivat ilmoittautua 3 kk–6-vuotiaat lapset.

Konservatorion muskarissa lukuvuonna 2016-2017 mukana olleet ja uudet muskarilaiset ilmoittautuvat samaan aikaan.

Jatkavat muskarilaiset sijoitetaan ryhmiin ensin, jonka jälkeen vapaiksi jääneet paikat täytetään uusilla lapsilla ilmoittautumisjärjestyksessä. Mahdollinen jonotusjärjestys määräytyy myös ilmoittautumisjärjestyksen perusteella.

Suosittelemme ilmoittautumista useampaan vaihtoehtoiseen lapsen ikään sopivaan ryhmään.

Perjantaiaamun rinnakkaiset ryhmät on tarkoitettu ensisijaisesti useamman lapsen perheille, mikä mahdollistaa sisaruksille samanaikaisen muskarikäynnin. Ryhmiin voidaan ottaa myös lapsia ilman sisarusta.

Syksyn lukujärjestys on alustava, ja ryhmien toteutuminen varmistuu ilmoittautumisten määrän perusteella.

Alustava tieto ryhmien alkamisesta ilmoitetaan sähköpostitse juhannukseen mennessä. Ryhmien toteutuminen varmistuu lopullisesti elokuussa.

Ryhmät

  • 0–3-vuotiaiden perhemuskariryhmissä on aina aikuinen mukana. Ryhmän kohdalla mainittu ikä tarkoittaa lapsen ikää opetuksen alkaessa elokuussa 2017.
  • 3–6-vuotiaiden muskariryhmissä käydään ilman aikuista. Lapset jaetaan ryhmiin syntymävuoden perusteella. Vuonna 2014 syntyneille lapsille on tarjolla myös perheryhmiä.

Ryhmiä voidaan alustavan lukujärjestyksen lisäksi perustaa myös maanantai- tai keskiviikkoaamuihin, mikäli tarvetta on. Ilmoitathan ilmoittautumislomakkeella, jos jompikumpi aamupäivä sopisi teille paremmin kuin muut vaihtoehdot.

Syksyn lukujärjestys

Musiikkileikkikoulun lukujarjestys syksy 2017

Yksilöllistetyn musiikkikasvatuksen ryhmäopetus

Yksilöllistetyn musiikkikasvatuksen ryhmäopetus (musiikin erityisopetus) erityistä tukea tarvitseville eskari- ja kouluikäisille lapsille on syksyllä keskiviikkoisin klo 15.00 jälkeen. Ryhmät muodostetaan ilmoittautumisten perusteella ja ilmoitetaan perheille myöhemmin.

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Turun konservatorion Wilmassa 15.-28.5.

Ilmoittautumiseen ei tarvita Wilma-tunnuksia.

Hae musiikkileikkikouluun

Ohjeita

  • Klikkaa linkkiä ilmoittautumislomakkeille.
  • Mene otsikon ”Musiikkileikkikoulu” alle ja klikkaa +-merkkiä joko otsikon ”Ilmoittautuminen konservatorion musiikkileikkikouluun 2017” tai ”Musiikkiryhmä erityistä tukea tarvitseville lapsille”.
  • Klikkaa oikeassa yläreunassa olevaa ostoskoria.
  • Klikkaa ”Ilmoittaudu/Hakeudu”.
  • Hyväksy sivulla mainitut ehdot.
  • Täytä lomake huolellisesti ja klikkaa ”Seuraava”.
  • Tarkista lomakkeelle täyttämäsi tiedot ja klikkaa ”Tallenna”.
  • Tämän jälkeen ohjelma lähettää ilmoittautumislomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen varmistusviestin ilmoittautumisen vastaanottamisesta. Mikäli viestiä ei näy, tarkista roskapostisi.

Lisätiedot ja tiedustelut: kanslia(a)turunkonservatorio.fi tai puh. 040 183 6995. Ilmoittautumisajan jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella myös kansliasta.