Turun konservatorio

Näytä valikko

Elina Arlin

tuntiopettaja pop & jazz laulu, äitiysvapaalla

elina.arlin@turunkonservatorio.fi

Elina Arlin (os. Orkoneva) on Turun konservatorion päätoiminen pop & jazz -lauluopettaja. Elina on valmistunut musiikin kandidaatiksi Sibelius-Akatemiasta vuonna 2012 ja on lisäksi opiskellut vuoden rytmistä laulua Tanskan kuninkaallisessa musiikkikorkeakoulussa. Elina on myös valmistunut muusikoksi Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta.

Laulun opettamisen ohella Elina tekee maisteriopintoja Sibelius-Akatemiassa sekä keikkailee eri yhtyeiden solistina. Elinan ensimmäinen sooloalbumi ”New Name” julkaistiin syksyllä 2014 (Groovy Records) ja levyltä irroitettu sinkku Poser oli yksi Radio Suomen syksyn soitetuimpia kappaleita. Elina muistetaan myös Uuden Musiikin Kilpailun finaalista vuodelta 2013. Oman yhtyeensä Elina Arlin Bandin lisäksi laulaja keikkailee mm. the3ees-lauluyhtyeen ja Local Voices -orkesterin kanssa sekä esiintyy freelancermuusikkona erilaisten kokoonpanojen solistina.

”Laulu ei ole instrumenttina helpoimmasta päästä, sillä aina löytyy uutta opittavaa. Haluan osaltani olla auttamassa oppilaita löytämään tasapainon siihen, että voi tuntea iloa jo osaamastaan, mutta haluta kuitenkin oppia aina uutta. On hieno tunne, kun oppilas kehittyy ja onnistuu harjoittelemassaan asiassa. Tunneilla mennään määrätietoisesti kohti yhdessä mietittyjä tavoitteita, mutta hyvän fiiliksen kautta.”

-Elina Arlin

Kuva: Antti Kokkola
Kotisivut: www.elinaarlin.com
Facebook: www.facebook.com/elinaarlinofficial