Turun konservatorio

Näytä valikko

Ilpo Murtojärvi

lehtori pop & jazz sähkökitara

ilpo.murtojarvi@turunkonservatorio.fi

Ilpo Murtojärven pääasiallisena työnä Turun konservatoriossa on sähkökitaran opetus. Lisäksi hän vastaa mm. jazz/fuusioworkshopien opetuksesta.

Murtojärvi koordinoi myös Turun konservatorion ja ravintola Monkin kanssa yhteistyössä toteutettavasta Monday Jazz Happening -sarjaa, jossa opiskelijat pääsevät harjoittelemaan klubiympäristössä soittamista.

Ilpo Murtojärvi on soittanut kitaristina monissa kokoonpanoissa niin pop-, proge-, rock-, jazz-, kuin tanssimusiikkia. Hän soitti vakituisena kitaristina 1990-luvulla ja 2000-luvun alkupuolella YLE:n TV2:n projekteissa. Lisäksi hän on toiminut muusikkona, sovittajana ja säveltäjänä useilla levytyksillä, teatterimuusikkona musikaaleissa sekä kitaransoitonopettajana.

”Turun konservatoriossa saat hyvää opetusta, uusia soittokavereita ja muutenkin kavereita. Meillä tehdään töitä yhdessä ja yksin. Tiimityö on kaiken A ja O ja monen tyyliset kokoonpanot keikkoineen (ohjatut ja myös spontaanisti syntyneet) pitävät kiireisenä. Musiikin kanssa työn tekeminen tuppaa olemaan hauskaa puuhaa, muuten soittajia ei varmaan olisikaan. Tervetuloa!”

-Ilpo Murtojärvi