Turun konservatorio

Näytä valikko

Turun konservatorion kamarikuoro

Korkeatasoisen kamarikuoromme laulajistossa on kokeneita kuorolaulajia, valmistuneita laulajia ja laulun opiskelijoita. Kuoro on kunnostautunut sekä säestyksettömien että orkesterisäestyksellisten teosten esittäjänä.

Turun konservatorion kamarikuoron a cappella -sointi taipuu uuteen musiikkiin, renessanssiohjelmistoon ja keskeiseen romanttiseen kuoromusiikkiin. Kuoromme koko mukautuu vaatimusten mukaan pienestä yhtyeestä noin 40-henkiseen sekakuoroon.

Kamarikuoromme on tehnyt yhteistyötä muun muassa Turun filharmonisen orkesterin, Sigyn sinfonietan ja Laivaston soittokunnan kanssa. Konserttilavojen lisäksi kuoro esiintyy myös näyttämöillä – esimerkiksi vuonna 2011 toimimme Mikko Heiniön uuden menestysoopperan Eerik XIV:n kuorona.

Kesällä 2015 laulajamme palkittiin Tampereen sävelen kansainvälisessä kuorokatselmuksessa kolmella kultaleimalla eli kilpailujen korkeimmalla palkintokategorialla. Syksyllä 2016 kuoro valittiin kansainvälisen Harald Andersén -kamarikuorokilpailun alkukilpailuun.

Kuoronjohtajaksemme palaa syksyllä 2018 kuoron perustaja Timo Lehtovaara. Turun konservatorion kamarikuoro tekee musiikkiesityksiä myös tilauksesta. Kuoron hallituksen tavoitat sähköpostitse osoitteesta kamarikuoro(at)gmail.com tai puhelimitse numerosta 040 5797 647.

Lisätietoja kuorosta ja konserteista saat alla olevasta ajankohtaista-osiosta, tapahtumakalenteristamme sekä kuoron Facebook- ja Instagram-sivuilta.