Turun konservatorio

Näytä valikko

Tavoitepassi harrastamisen tueksi

Tavoitepassi on Turun konservatorion opetushenkilöstön suunnittelema työkalu tavoitteellisen musiikkiharrastuksen tueksi.

Passin tavoitteena on auttaa oppimisessa ja omien tavoitteiden hahmottamisessa. Passia täytetään sekä opettajan kanssa että itsenäisesti ja se on saatavilla joko paperisena versiona opettajaltasi tai sähköisenä versiona.

Tallenna passi itsellesi valitsemalla ylälaidan Tiedosto-valikosta Luo kopio. Voit myös jakaa oman passisi suoraan opettajallesi Jaa-painikkeella (Share).

Tavoitepassi-kilpailut

Lukuvuonna 2016-2017 passin teemoista on järjestetty myös kaksi leikkimielistä kilpailua. Kummastakin kilpailusta voi voittaa hauskoja tavarapalkintoja. Voittajista ilmoitetaan kilpailuajan päättymisen jälkeen henkilökohtaisesti palkituille.

Konserttikäyntikilpailu

Eniten konserteissa käyneet oppilaat palkitaan sekä syys- että kevätlukukauden osalta. Tavoitteena on, että konserttikäyntejä seuraamalla, konserttikäyntien tärkeyden ymmärtäminen oman oppimisen tukivälineenä lisääntyy. Konserttikäyntejä voi seurata yhdessä oppilaan kanssa merkitsemällä tiedot Tavoitepassin konserttikäyntisivulle.

Osallistuminen: Opettaja tai oppilas ilmoittaa konserttikäyntitiedot lomakkeella 5.5. mennessä.

Harjoittelumato-piirustuskilpailu

Työn ei tarvitse olla mato, vaan se voi olla mikä tahansa kuva, johon on mukava merkitä harjoittelun määrää. Anna mielikuvituksen lentää ja piirrä omanlaisesi!

Osallistuminen: Oppilas tuo kuvan tai lähettää siitä valokuvan sähköpostilla kansliaan 5.5. mennessä. Parhaita töitä voidaan käyttää seuraavana lukuvuonna Tavoitepassissa tai muussa harjoituspäiväkirjassa.