Turun konservatorio

Näytä valikko

Varhaisiän musiikkikasvatus

Turun konservatorion varhaisiän musiikkikasvatus tarjoaa monipuolista ja tavoitteellisia musiikkileikkikouluryhmiä vauvoista kouluikäisiin lapsiin. Tarjolla on myös soitinvalmennusta turkulaisille lapsille.

Varhaisiän musiikkikasvatuksen tehtävänä on johdatella lapsi elämän mittaiselle matkalle musiikin pariin tarjoten musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja.

Tavoitteena on luoda pohjaa jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiselle ei vain lapselle vaan koko perheelle, ja tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehittymistä, luovuutta ja itseilmaisua musiikin avulla.

Musiikkileikkikoulu

Perinteisen 3-6-vuotiaille lapsille suunnatun musiikkileikkikoulun lisäksi järjestetään 0-3-vuotiaiden perhemuskareita, joissa lapset käyvät yhdessä vanhempiensa, hoitajiensa tai isovanhempiensa kanssa. Lue lisää musiikkileikkikoulusta.

Soittimet tutuksi!

Soittimet tutuksi -kurssi on tarkoitettu lapsille, jotka haluavat tutustua tavoitteellisesti opiskellen eri soittimiin. Lue lisää Soittimet tutuksi -kurssista.

Yksilöllistetyn musiikkikasvatuksen ryhmäopetus

Ryhmiä on myös yksilöllistetyn musiikkikasvatuksen ryhmäopetusta (musiikin erityisopetus) erityistä tukea tarvitseville eskari- ja kouluikäisille lapsille.