Turun konservatorio

Näytä valikko

Turun konservatorion kirjasto

Kirjastomme palvelee opiskelijoitamme, henkilökuntaamme sekä ulkopuolisia asiakkaita. Kokoelma käsittää laajan kattauksen nuotteja, kirjoja, CD- ja DVD-levyjä sekä aikakauslehtiä.

Turun konservatorion kirjastossa säilytetään yli 20 000 nidettä, joista suurin osa on nuotteja. Asiakkailla on käytössään myös monipuoliset kuuntelulaitteet, video- ja DVD-soittimet, tietokoneet sekä tulostin ja kopiokone. Kirjastossamme voit myös lukea rauhassa päivän sanomalehdet.

Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemian kirjasto toimii kanssamme samoissa tiloissa. Ammattikorkeakoulun kirjaston kokoelmista löytyy laajasti taide- ja kulttuurialan aineistoa sekä painettuna että digitaalisessa muodossa. Lisenssien ansiosta myös konservatorion opiskelijat pääsevät kirjastossa käyttämään esimerkiksi Naxos Music Librarya ja Oxford Music Onlinea.

Kirjaston asiakkaaksi pääsee todistamalla henkilöllisyytensä ja täyttämällä asiakastietolomakkeen. Kirjaston asiakasrekisteri on henkilörekisterilain mukainen henkilörekisteri, jota käytetään vain kirjaston asiakkaiden lainatietojen hallinnointiin ja jonka tietoja ei anneta kirjaston ulkopuolelle.

Aukiolo- ja laina-ajat

Lukukauden aikana kirjasto on avoinna:

ma klo 12–17
ti klo 12–17
ke klo 11–16
to klo 11–16
pe klo 12–14

Huom! Torstaina 9.11. kirjasto auki klo 11-20 (Taideakatemian yö)

Laina-ajat:

  • Äänitteet, av-aineisto ja lehdet: 14 vrk
  • Kirjat ja nuotit: 28 vrk

Myöhästyneistä lainoista veloitetaan 0,30 € / nide / päivä. Vahingoittunut tai kadonnut aineisto pitää korvata.

Kirjaston säännöt

Tutustu Turun konservatorion kirjaston tarkempiin sääntöihin. Konservatorion ja Turun AMK:n kirjaston säännöt ovat monilta osin samat.

Turun konservatorion kirjaston säännöt 2017

Lisätietoja:
Silja Hammo
Musiikkikirjastonhoitaja
puh. 040 1826 738
silja.hammo(at)turunkonservatorio.fi