Olet tässä: Opetus > Kaikille tarjottava opetusKaikille tarjottava opetus


Turun konservatorion ryhmäaineisiin voi osallistua myös konservatorion ulkopuolisena oppijana.

Musiikin perusteiden opetus

Turun konservatorion musiikin perusteiden (musiikin teoria) opetukseen voivat osallistua myös muut kuin konservatorion oppilaat mikäli ryhmissä on tilaa.

Orkesteri- ja kuorotoiminta

Lisätietoja kuorojen ja orkestereiden toiminnasta löydät sivuiltamme otsikon Orkesterit ja kuorot alta. 

Orkesterit

Jousisoittajat:
- Minijouset
- Juniorijouset
- Kamariorkesteri

Puhallinsoittajat:
- Minipuhaltajat
- Junioripuhaltajat
- Puhallinorkesteri

Kitaristit:
- Kitaramestarit
- Kitarasankarit
- Kitarissimo!

Kuorot
 
Valmennuskuoro Pikkurella

Valmennuskuoro Pikkurella on tarkoitettu laulamisesta innostuneille 6-vuotiaille sekä 1.- ja 2.-luokkalaisille tytöille ja pojille. Kuoroon otetaan laulajia ilmoittautumisen perusteella.

Lapsikuoro

Lapsikuoro Auriella on kuoro 3.–6.-luokkalaisille tytöille ja pojille. Laulajat valitaan soveltuvuushaastattelun ja laulukokeen perusteella.

Tyttökuoro

Tyttökuoro Sigynella on nuorisokuoro n. 12–18 -vuotiaille laulajille. Laulajat valitaan soveltuvuushaastattelun ja laulukokeen perusteella. Sigynellan laulajilla on mahdollisuus lisämaksusta osallistua myös tehostettuun äänenmuodostuksen ja yhtyelaulun opetukseen 2–4 laulajan pienryhmissä. Näihin lauluryhmiin otetaan ensisijaisesti kuorossa jo aiemmin mukana olleita laulajia.

Turun konservatorion kamarikuoro

Turun konservatorion kamarikuoro Kuoroon ovat tervetulleita niin aikuiset musiikinharrastajat kuin opiskelijatkin. Kuoroon pyrkiviltä odotetaan hyvää lauluääntä, kuorokokemusta, sujuvaa nuotinlukutaitoa ja sitoutumista pitkäjännitteisesti kuoron toimintaan. Valintakokeessa esitetään vapaavalintainen laulu ja prima vista -tehtävä.

Kuorojen koelaulut
 
Valmennuskuoron, lapsikuoron ja tyttökuoron koelauluihin ilmoittaudutaan sähköpostitse 18.8. mennessä osoitteeseen kanslia@turunkonservatorio.fi. Ilmoittautuessasi ilmoita nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi ja yhteystietosi. Hakijat kutsutaan sähköpostitse elokuussa pidettävään koelauluun. Kamarikuoron koelaulutilaisuus on 23.8., ilmoittautumiset kamarikuoro@gmail.com.

Lisätietoja:

Musiikin perusteista ja kuorotoiminnasta lisätietoja antaa hallintosihteeri Sirkka Latva-Mantila, puh. 040 183 6995, kanslia@turunkonservatorio.fi.

Orkesteritoiminnasta kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä apulaisrehtori Reijo Bormaniin, puh. 044 527 3214, reijo.borman@turunkonservatorio.fi.