Olet tässä: Orkesterit ja Kuorot > KitarasankaritKitarasankarit

Tulevia esiintymisiä lukuvuonna 2016-2017:

KITARAORKESTERIT HIRVENSALON TAIDEKAPPELISSA
Su 23.4.2017 klo 13.30

LASTEN MUSIIKKIJUHLIEN ORKESTERIKONSERTTI 
21.3. klo 18 (?) Sigyn-salissa
 
KITARAORKESTERIEN KEVÄTKONSERTTI
La 6.5. klo 15 Sigyn-salissa
 
Kitarasankarit soittavat Star Wars -musiikkia:


Kitarasankarit-orkesteri on jo alkua pidemmälle ehtineiden kitaristien orkesteri, jonka soittajat ovat 6-9 -luokkalaisia. Soitettavat teokset ovat laajempia kuin nuorempien Kitaramestareiden. Musiikki sovitetaan ja räätälöidään orkesterille soittajien mukaan, koska mukana on myös vähemmän soittaneita. 
 
Kitaraorkestereiden päätavoite on herättää ja ylläpitää soittamisen iloa ja musiikinrakkautta, opetella soittamaan yhdessä, saada soittajat reagoimaan toistensa soittoon ja kantamaan vastuuta omasta osuudestaan orkesterin toiminnassa. Tärkeää on myös tutustua muihin samaa soitinta soittaviin lapsiin ja nuoriin. Kitaraorkesterit esiintyvät säännöllisesti konservatorion järjestämissä konserteissa ja jokakeväisillä Lasten musiikkijuhlilla.

Kitarasankarit soittavat teeman elokuvasta Pirates of The Caribbean:Kitarasankarit-orkesteriin voi tulla mukaan myös Turun konservatorion ulkopuolinen, sopivan ikäinen kitaristi, jos soitto-ja nuotinlukutaidot ovat riittävällä, noin PT2-kurssia vastaavalla tasolla.
 
Kitarasankareiden harjoitukset pidetään torstaisin klo 18–19 Vulcan-salissa. Syksyn ensimmäiset harjoitukset ovat 1.9.2016. Orkesteria johtaa Tuomas Kourulatuomas.kourula@turunkonservatorio.fi.

Kitarasankareiden motto:

     Päämääränä ilo ja täydellisyys!


Kitarasankarit 2016-2017:


Aiempien vuosien kitarasankareita:


Kitarasankarit syksyllä 2015 (klikkaa kuva isommaksi):

Kitarasankarit syksyllä 2014:

Kitarasankarit syksyllä 2014

Kitarasankarit keväällä 2014:
Kitarasankarit 2014

Kitarasankarit keväällä 2013: