Olet tässä: Orkesterit ja Kuorot > Minipuhaltajat ja JunioripuhaltajatMinipuhaltajat ja Junioripuhaltajat


Minipuhaltajat

Turun konservatorion Minipuhaltajat-orkesterissa aloittavat yhteissoiton opiskelun 1–2 vuotta soittotunneilla käyneet puhallin- ja lyömäsoitinoppilaat. Ikähaarukka minipuhaltajissa on noin 8–12 vuotta ja soittajamäärä lähentelee kolmeakymmentä. Ohjelmistossa on monipuolista puhallinmusiikkia nuoremmille soittajille sovitettuna ja sävellettynä.

Junioripuhaltajat

Turun konservatorion Junioripuhaltajat on noin kolmenkymmenen soittajan kokoonpano, jossa osalla soittajista on jo neljän lukuvuoden kokemus yhteissoitosta. Soittajien ikä vaihtelee 11-vuotiaista 15-vuotiaisiin. Orkesteri harjoittelee viikoittain ja ohjelmistossa on monipuolista musiikkia kevyestä klassiseen ja elokuvamusiikkiin.

Esiintymiskokemusta molemmilla orkestereilla on runsaasti. Junioripuhaltajat olivat esiintymässä mm. Puolustusvoimien Tattoo-tapahtumassa syksyllä 2011 HK-areenalla. Muita perinteisiä ja vuotuisia keikkoja orkestereille ovat keväällä järjestettävien Lasten musiikkijuhlien avajaiskonsertti Hansatorilla, Turun puhallinmusiikkijuhlien konsertti sekä omat joulu- ja kevätkonsertit. Molempia orkestereita johtaa Mia Kuczynski.

Minipuhaltajien harjoitukset ovat Crichton-salissa keskiviikkoisin klo 17.30-18.30, aloitus ke 26.8.2015.

Junioripuhaltajien harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 16.00–17.30 Crichton-salissa, aloitus ke 26.8.2015.


Matkakertomus Tukholma 2011