Olet tässä: Sigyn-sali > Muut vuokrattavat tilatMuut vuokrattavat tilat

Sigyn-salin lisäksi Turun konservatorion muita toimitiloja vuokrataan mahdollisuuksien mukaan, erityisesti viikonloppuisin ja oppilaitoksen loma-aikoina.

Tilan yhteydessä on mainittu siellä tavallisesti olevat varusteet. Esimerkiksi dataprojektori tai äänentoisto voidaan tarvittaessa järjestää mihin tahansa tilaan.


Crichton-sali

Crichton-saliin (195 m2) mahtuu 100–130 henkilöä. Tila soveltuu esimerkiksi rinnakkaissessioiden pitopaikaksi suuremmissa kokouksissa, joissa tarvitaan useita tiloja. Crichton-sali soveltuu loistavasti myös pienimuotoisten konserttien pitämiseen. Salissa sijaitsevat myös Turun konservatorion urut. Crichton-sali sijaitsee 2. kerroksessa.

Varusteet:
valkokangas, tuolit n. 100 henkilölle, kaksi flyygeliä, kiinteä verkkoyhteys

        
Auditorio 
        
Turun konservatorion luentosaliin (auditorioon, 175 m2) mahtuu 100 henkilöä. Tila on auditorio-nimestään huolimatta tasalattiainen. Auditorio sijaitsee 3. kerroksessa. Huomaa, että tilaan ei pääse hissillä. Myös auditorio soveltuu rinnakkaissessioiden pitopaikaksi.

Varusteet:
kaksi valkokangasta, dataprojektori ja tietokone, äänentoistolaitteet, flyygeli, piano,
tuolit ja pöydät n. 60 henkilölle         
          
          
Vulcan-sali
     
Vulcan-sali (109 m2) on rakennettu tanssisaliksi, mutta on musiikin opetuskäytössä. Sali soveltuu myös kokouskäyttöön ja sinne mahtuu 40 henkilöä. Vulcan-sali sijaitsee aivan Sigyn-salin takana, joten sitä voidaan varaustilanteen salliessa käyttää suurten ryhmien pukuhuonetilana Sigyn-salin tilaisuuksien yhteydessä.

Varusteet:
flyygeli, tuolit n. 20 henkilölle