Olet tässä: Opetus > TavoitepassiTavoitepassi


Tavoitepassi on Turun konservatorion uusi, opetushenkilöstön yhdessä suunnittelema työkalu tavoitteellisen musiikkiharrastuksen ympärille.

Passin tarkoituksena on auttaa oppimisessa ja omien tavoitteiden muistamisessa. Passia täytetään sekä opettajan kanssa että itsenäisesti. Passin saat joko paperisena versiona itse tuunattavaksi (väritä, piirrä, kiinnitä tarroja) tai sähköisenä versiona. Paperisen version saat opettajaltasi tai 1. kerroksen käytävältä.

Tavoitepassin käytöstä kerätään myös palautetta ja kehitetään jatkoa varten.

Lukuvuonna 2016-17 passin teemoista järjestetään myös kaksi leikkimielistä kilpailua:

Konserttikäyntikilpailu


Eniten konserteissa käyneet oppilaat palkitaan sekä syyslukukauden että kevätlukukauden osalta. Tavoitteena on, että konserttikäyntejään seuraamalla sekä keskustelemalla opettajien kanssa aiheesta, oppilaat ymmärtävät konserttikäyntien tärkeyden oman oppimisensa tukivälineenä.

Konserttikäyntejä voi seurata yhdessä oppilaan kanssa merkitsemällä tiedot Tavoitepassin konserttikäyntisivulle.

Osallistuminen: Opettaja tai oppilas ilmoittaa konserttikäyntitiedot lomakkeella 5.5. mennessä.

Harjoittelumato-piirustuskilpailu

Harjoittelumato-piirustuskilpailu on myös käynnissä 5.5. saakka. Työn ei tarvitse olla mato, vaan se voi olla mikä tahansa kuva, johon on mukava merkitä harjoittelun määrää. Anna mielikuvituksen lentää ja piirrä omanlaisesi!

Osallistuminen: Oppilas lähettää valokuvan tai skannauksen työstään sähköpostilla kanslia@turunkonservatorio.fi 5.5. mennessä. Voit myös tuoda yhteystiedoilla varustetun piirustuksen Sirkka Latva-Mantilan huoneeseen. Parhaita töitä voidaan käyttää seuraavana lukuvuonnaTavoitepassissa tai muussa harjoituspäiväkirjassa.

Palkinnot: Kummastakin kilpailusta voi voittaa hauskoja tavarapalkintoja. Voittajista ilmoitetaan kilpailuajan päättymisen jälkeen henkilökohtaisesti palkituille sekä Turun konservatorion tiedotuskanavissa.


Tästä saat sähköisen tavoitepassin itsellesi

Passi toimii gmail-tunnuksilla seuraavasti:
1. Klikkaa Tavoitepassi (docs) auki
2. Valitse ylälaidan Tiedosto-valikosta Luo kopio
3. Nimeä oma passisi uudelleen esim. Taito Tattisen tavoitepassi.
4. Kirjoita sivuille omia tavoitteitasi ja esim. konserttikäyntejä.
5. Voit halutessasi jakaa passisi esim. opettajallesi. Jaa-painike (Share)